Leerlingen ROC naar Turkije en Marokko

Het ROC Leiden wil leerlingen de kans geven stage te lopen in Turkije en Marokko. Daarom organiseerde het opleidingscentrum Afgelopen dinsdag en woensdag de conferentie ‘Internationalisering Beroepsonderwijs’. Bij deze bijeenkomst waren niet alleen management, docenten en vertegenwoordigers van het bedrijfsleven en overheidsinstanties aanwezig, maar ook vertegenwoordigers van vier scholenuit Turkije en Marokko. Het doel van de conferentie was het realiseren van 24 goede, erkende en structurele stageplaatsen voor leerlingen uit de handel- en economiesector in genoemde landen. Deze stagiairs doen tijdens hun buitenlandse stage niet alleen beroepservaring op, maar werken aldus het ROC ook aan hun talenkennis en handelsgeest.

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×