Midzomerfestival Slaaghwijk

Slaaghwijk staat aan het eind van deze week weer bol van de feestelijkheden. Aanstaande vrijdag en zaterdag wordt er een groot Midzomerfestival in dit deel van de Merenwijk georganiseerd. Op vrijdagmiddag start er om 15.00 uur een sportevenement. Na een trimloop worden er diverse sporten uitgeoefend. Ook zijn er demonstraties. Op zaterdag is er tussen 12.00 en 17.00 uur een groot feest met muziek van DJ Miss World en bewoners met muziektalent. Ook is er een musical beachvolleybal, een zandkastelenwedstrijd, een proeverij met multiculturele gerechten, een jeu de boulesbaan, een kunstproject en henna schilderen. Het feest vindt plaats op het Valkenpad, bij buurtcentrum ‘Op Eigen Wieken’. Het festival wordt dit jaar voor de tweede keer gehouden, in het kader van ‘Slaaghwijk aan de slag’. Bij dit project werken bewoners samen met professionals aan kwaliteit op het gebied van leefbaarheid en veiligheid in de wijk.

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×