Stand-Up & Dance!, Leidse Schouwburg zonder stoelen

Omdat de Leidse Schouwburg nieuwe stoelen krijgt wordt er op 3 juli een unieke voorstelling gegeven in een lege zaal, zonder stoelen. Een heuse boksring neemt even de plaats in van het podium en hier treffen de beste Nederlandse ‘stand-up comedians’ elkaar in een spannende woordenstrijd. Howard Komproe, Dolf Jansen, Raoul Heertje, Henry van Loon en Martijn Koning slaan het publiek om de oren met hun rake ‘Stand-up Comedy’ en worden afgewisseld met eigen DJ’s. Na de voorstelling gaat het feest nog even door, want in een lege zaal kan er goed gedanst worden. Partyband Jamento zorgt voor super swingende live muziek.

Deze voorstelling vindt plaats op vrijdag 3 juli, aanvang 21.00 uur. Meer info en kaarten: www.leidseschouwburg.nl.  

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×