Mede dankzij het mooie weer en zeker ook door de inspanningen van drumfanfare FBL, was de laatste etappe van de Rolstoel4daagse, die gisteren werd gehouden, een groot succes. Zowel voor de lopers als voor de rolstoelers van De Robijnhof, was het een ontspannen feestje. Om de laatste, zware lootjes te verlichten en een extra duwtje richting de finish te geven, speelde de drumfanfare energieke en opgewekte muziek. Alle deelnemers haalden de finish en werden in de bloemetjes gezet. De avond werd afgesloten met een daverend eindfeest voor de bewoners van De Robijnhof.

FBL zoekt nog nieuwe leden: aanmelden@drumfanfarefbl.nl.  

Rolstoel4daagse groot succes

  Advertentie

  Leiden Nieuws


  Studio Leiden
  Middelstegracht 87A
  2312 TT Leiden

  Studio Leiderdorp
  Sisalbaan 13
  2352 AZ Leiderdorp

  E-mail
  redactie@sleutelstad.nl

  Telefoon Redactie
  071 - 5235907

  ×