Delegatie Zuid-Afrikaanse zusterstad op bezoek

Vanaf morgen tot en met zaterdag 4 juli, brengt een delegatie uit zusterstad Buffalo City een bezoek aan Leiden. De delegatie bestaat uit de wethouder ‘Social services’, de directeur ‘Engineering’, twee raadsleden en ambtenaren, die betrokken zijn bij de projecten in de zusterstad. Leiden heeft al sinds 1998 een officiële stedenband met Buffalo City in de Oostkaap van Zuid-Afrika en voert daar diverse projecten uit, zoals een waterproject, een afvalproject, een HIV/AIDS-project en het project Keys for Kids waarin Leidse jongeren worden uitgezonden om te klussen in een weeshuis. Onderwerpen ‘HIV/AIDS’ en ‘Watermanagement’ staan dan ook centraal bij dit aanstaande bezoek. Daarnaast zal de delegatie een kijkje nemen bij de Leidse ambtenaren van Dienst Handhaving, Nieuw Leyden, bureau Halt en aanwezig zijn bij de opening van Park Matilo.

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×