Geen vakantiecentje voor inbrekers

Politie Hollands Midden roept vakantiegangers op, inbrekers geen zakcentje te gunnen. Wie op vakantie gaat, kan dit doorgeven aan de politie, die een oogje in het zeil zal houden. Meer over deze Vakantieservice is te lezen op www.politie.nl/hollands-midden Hier kan ook een vakantiekaart worden ingevuld.Omdat de Vakantieservice alleen niet genoeg is, adviseert de politie de woning te voorzien van hang- en sluitwerk volgens het kwaliteitskeurmerk Veilig Wonen. Ook is het raadzaam de buren van de vakantie op de hoogte te stellen, het huis er bewoond uit te laten zien en geen containers en ladders te laten slingeren, waar een dief op kan klimmen.

Verder raadt de politie aan niets op Hyves, Twitter of het antwoordapparaat te vermelden over het tijdstip van de vakantie.

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×