Inbreker opgepakt na omsingeling woningblok

Afgelopen nacht, om 04.15 uur heeft de politie een 32-jarige Leidenaar op heterdaad aangehouden. Een 33-jarige bewoonster van een woning aan de Laat de Kanterstraat hoorde gestommel in de woonkamer en belde 112. De politie was snel ter plaatse en omsingelde het hele woonblok. In de woning van de vrouw bleek de buit klaar te staan; de televisie stond in de gang. De inbreker was al gevlucht via de achtertuinen, maar kwam niet ver. De buren, die inmiddels wakker waren geworden, gaven de agenten door, waar de man zich bevond. In de Meij Streefkerkstraat werd hij tenslotte opgepakt. De deur van de woning was open gehengeld met een antenne van een auto uit de buurt.

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×