Seniorenmiddagen bij Naturalis

Wie de 70 gepasseerd is, kan deelnemen aan het Seniorenarrangement van Naturalis. Dit arrangement met de titel “vroeger en nu”, vindt plaats op alle vrijdagmiddagen in juli en augustus en begint om 15.00 uur. De deelnemers gaan aan tafel met deskundigen van het museum die vertellen over Naturalis en het heden en verleden van de bijzondere collectie. Zij doen dat aan de hand van voorwerpen uit die collectie, zoals botten en mineralen. De aanwezigen mogen deze objecten zelfs in handen nemen.

Het arrangement kost 19,50 euro, inclusief museumbezoek, koffie of thee met wat lekkers en een borrel na afloop. Reserveren kan via bureauevenementen@naturalis.nl.

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×