Inbrekers brutaal deze zomer

De politie constateert dat inbrekers met dit warme weer steeds brutaler worden. Ze dringen huizen binnen, ook als de bewoners aanwezig zijn. Vooral hengelen en flipperen zijn erg in trek. Een Leidenaar die vanuit zijn huiskamer hoorde hoe inbrekers met een stuk ijzer zijn deur probeerden te openen, wist hen weg te jagen door op de deur te kloppen. Ook open ramen en niet afgesloten deuren, zijn niet veilig. Zelfs als de bewoners gewoon thuis zijn, weten inbrekers ongezien even binnen te glippen om hun slag te slaan. De politie adviseert dan ook, ramen en deuren niet zonder toezicht open te laten staan en ’s nachts en bij afwezigheid de buitendeuren op het nachtslot te doen en de sleutel uit het slot te halen.

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×