De kinderen leefden zich uit met het maken van de Kikavlaai. Vervolgens trokken ze de Luifelbaan over om ze aan de man/vrouw te brengen. (Foto's: Chris de Waard).

KiKavlaai vanaf vandaag te koop

Vanaf vandaag is in alle 30 vestigingen van Supervlaai de zogenaamde KiKavlaai te koop. Vanmiddag om 14.00 uur wordt in de vestiging aan het Bevrijdingsplein de kick-off gegeven van de samenwerking tussen Supervlaai en Kika. Van elk verkochte vlaai wordt 1 euro gedoneerd aan de KiKa organisatie. De officiele start in Leiden gebeurt in samenwerking met KiKa en de Apollo Montessorischool. Kinderen gaan dan onder begeleiding van de bakkers van Supervlaai een aantal KiKavlaaien maken en aanprijzen aan het winkelend publiek.

Ook worden er beertjes verkocht waarvan de opbrengst naar het goede doel gaat.

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×