Ruim twee miljoen voor Bio Science Park

Het Bio Science Park krijgt de komende tijd ruim twee miljoen euro aan subsidies. Dit geld is door Pieken in de Delta en het Platform â-Techniek, toegezegd aan life meets science, de ontwikkel organisatie van Leiden Bio Science Park. De subsidie wordt gebruikt voor een aantal nieuwe projecten. Een deel daarvan is gericht op het verbeteren van de aansluiting tussen onderwijs en arbeidsmarkt. Zo komt er een Biofarmaceutische Simulatie Fabriek, waar studenten praktijkervaring kunnen opdoen. Daarnaast wordt het Junior Science Lab dat nu in het Gorleaus lab van de faculteit Wiskunde & Natuurwetenschappen van de Universiteit Leiden is gevestigd, opgeschaald en uitgebreid.

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×