Vrijwilligers Sensoor gehuldigd door provincie

De vrijwilligers van Sensoor zijn gisteren schriftelijk gehuldigd. Ze ontvingen allemaal een brief van mevrouw Van der Vondervoort, lid van het college van Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland. In deze brief, waarbij een cadeaubon gevoegd was, werden ze namens het college van Gedeputeerde Staten bedankt voor hun inzet. Er stond ondermeer: “Het in anonimiteit bieden van warme belangstelling en een luisterend oor aan de cliënten is juist in deze tijd met z’n toenemende individualisering en verzakelijking van de samenleving erg belangrijk.Deze anonimiteit maakt het aan de andere kant niet goed mogelijk om u publiekelijk eens in het zonnetje te zetten.”

De vrijwilligers ervaren de brief als een welkome opsteker in de drukke zomerperiode. Meer informatie over Sensoor is te vinden op www.sensoor.nl.  

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×