Simulatie gemeenteraad bij VVD

Wie altijd al eens heeft willen ervaren wat het is om in de gemeenteraad te zitten, kan deelnemen aan een simulatie van de VVD Leiden. Deze wordt op 12 september verzorgd door Marijke van Dobben de Bruijn. Tijdens het ochtendgedeelte behandelt zij de techniek van de commissievergadering en worden er commissievergaderingen nagespeeld, waarbij er ook aandacht voor netwerken en alle andere voorbereidingen is. In de middag komt de Raad aan de orde, inclusief de raadsvergadering en vergadertechniek.

De dag vindt plaats in Raadhuis de Paauw aan Raadhuislaan 22 in Wassenaar en duurt van 10.00 tot 16.00 uur. Deelname kost 35 euro. Aanmelden kan bij mevrouw Verhagen: M.Verhagen29@kpnplanet.nl.

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×