Vrouw van tas en mobieltje beroofd

Een 21-jarige vrouw uit Utrecht is afgelopen nacht op het Rapenburg beroofd van haar mobiele telefoon. De vrouw liep naar haar auto toen zij merkte dat er schuin achter haar een man fietste. De man riep dat ze haar spullen moest afgeven, waarop de vrouw snel terugliep naar de Kaiserstraat. Toen de man haar vastpakte en haar bedreigde met een onbekend voorwerp heeft ze haar tas en mobieltje afgegeven. De man, met een donkere huidskleur, fietste op een zwarte cruiserfiets, zonder bagagedrager, de Kaiserstraat in. Hij droeg een zwarte jas en heeft een mager postuur.

De politie stelt een onderzoek in en verzoekt getuigen zich te melden via 0900 – 8844.

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×