Foto: Politie Hollands-Midden

Politie zet getuige in het zonnetje voor adequaat optreden

Vandaag heeft de politie van Leiden een getuige van de gewapende overval op het Havanahuis aan de Apothekersdijk, in het zonnetje gezet voor zijn adequate optreden. Paul van Musscher, districtschef van politie Leiden-Voorschoten, overhandigde de 56-jarige Leidenaar een bos bloemen en een cadeaubon. Van Musscher sprak zijn waardering uit voor het slagvaardige optreden van deze Leidenaar, maar ook voor andere omstanders, die direct hulp boden aan de gewonde winkelmedewerker. De overval vond plaats op 4 juli. De verdachte is inmiddels voorgeleid aan justitie en is in bewaringgesteld voor de duur van 90 dagen. De rechtzitting vindt vermoedelijk begin oktober 2009 plaats.

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×