Getuigen gezocht van agressieve scooterrijder

De politie is op zoek naar getuigen van een verkeersconflict in Lisse, waarbij een agressieve scooterrijder betrokken was. Een 53-jarige inwoner van Lisse reed afgelopen woensdag rond 17.00 uur richting het centrum, toen er voor hem een scooter de weg op schoot, die uit de richting van de wijk Ter Beek kwam. De automobilist schrok en toeterde. Door hard te remmen en opzij te gaan, wist hij de scooter te ontwijken. De bestuurder van de scooter was daarvoor niet dankbaar en werd agressief. Hij ging naast de auto rijden en schold de bestuurder uit. Op een bepaald moment probeerde hij zelfs het portier te openen. Toen dat niet lukte, gaf hij een klap tegen de autoruit. De scooter bleef de auto richting het centrum en de Ruishoornlaan volgen, en sloeg uiteindelijk af richting Grevelingenstraat. De politie onderzoekt de zaak. Getuigen kunnen zich melden via 0900-8844.

Nieuws Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×