Meer plezier voor 55plussers

Voor wie de 55 gepasseerd is en meer plezier in het leven wil, organiseert Preventie GGZ Leiden de cursus ‘De verhalen die wij leven’. Voor veel mensen die de 60 naderen, verandert er het nodige. Ze gaan bijvoorbeeld met pensioen en moeten nieuwe invulling van hun leven zoeken. Sommige mensen vinden dat moeilijk en krijgen psychische klachten. Tijdens de cursus leren zij weer vertrouwen, richting en plezier in hun leven te krijgen.

 

De cursus bestaat uit maximaal zes deelnemers en wordt gehouden op dinsdagmiddagen op een goed bereikbare locatie in Leiden Zuid-West. De eerste bijeenkomst is gepland op 20 oktober en duurt van 13.30 tot 15.30 uur. Via preventie@ggzleiden.nl is meer informatie verkrijgbaar.

Advertentie

Leiden Nieuws


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×