Jarige Job krijgt pepperspray

Een Leidenaar die zijn 46e verjaardag nogal rumoerig vierde, is door de politie getrakteerd op pepperspray. Rond 0.30 uur veroorzaakte hij samen met een aantal anderen overlast op de Zuster Meijboomstraat. De groep liet de motor van een camper ronken, en draaide harde muziek. Agenten die vroegen of het wat rustiger kon, kregen van de aangeschoten Leidenaar te horen dat hij zijn verjaardag vierde en dat hij zelf wel bepaalde wanneer zijn feestje afgelopen was. Vervolgens begon hij met een ijzeren staaf naar de agenten te zwaaien. De pogingen van zijn vrienden om hem te kalmeren, mislukten. Met behulp van wat pepperspray, slaagde de politie erin hem in de boeien te slaan en naar het bureau te brengen. In de buurt werd het weer rustig.

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×