Politie zoekt straatrover

Vandaag vonden er twee gevallen van straatroof plaats bij de Matilotunnel. De eerste gebeurde om 11.30 uur, waarbij een 73-jarige man opzettelijk door de straatrover aangereden werd en de dader bovenop de man viel en zijn zakken doorzocht. Het tweede geval vond tien minuten later plaats, toen een 84-jarige vrouw door de tunnel liep en door de man werd aangesproken, waarbij hij haar handtas probeerde los te rukken. De vrouw hield haar tas echter stevig vast, maar doordat deze opensprong, kon de dief er toch vandoor gaan met haar portemonnee. De politie is opzoek naar de man, van ongeveer 20 jaar oud, die zich verplaatst op een fiets en vraagt eventuele getuigen zich te melden via: 0900-8844.

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×