Puber duwt bejaarde man van fiets

De politie doet onderzoek naar de mishandeling van een 71-jarige man uit Lisse. De man werd afgelopen maandagavond rond 20.55 uur op de Leidsevaart in Noordwijkerhout belaagd en geslagen door een ongeveer 16-jarige jongen. De man raakte daarbij gewon aan zijn gezicht. Ook werd zijn bril vernield. De dader ging er vandoor in de richting van Lisse en liet zijn fiets achter. De politie heeft de fiets in beslag genomen en vraagt mensen die de dader hebben gezien om contact op te nemen met de politie in Noordwijkerhout. Dit kan via 0900-8844.

De man fietste vanaf Piet Gijs over de Leidsevaart in de richting van Lisse toen zes jongens op de fiets vanuit de Schippersvaartweg hem afsneden. De man besteedde er verder niet te veel aandacht aan en fietste door in de richting van zijn woonplaats. De jongens fietsten al scheldend achter hem aan en korte tijd later kwam één van hen naast hem fietsen. Deze duwde hem van zijn fiets en sloeg hem in het gezicht. De man werd door een woonbootbewoner opgevangen, waar ook de politie werd gebeld.

Nieuws Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×