Schiet een plaatje van de Limes

Dit jaar kunnen belangstellenden uitgebreid kennis maken met het Romeinse leven langs de Limes, de Romeinse grens die door Zuid-Holland loopt. Ook kunnen ze Fort Wierickerschans bezoeken en besteden veel musea extra aandacht aan de Romeinen. Er is zelfs een Romeinenbus ingezet. Om al dit moois vast te leggen, heeft de Provincie een fotowedstrijd georganiseerd. De inzenders van de mooiste plaatjes van de Limes en het fort, maken kans op een compleet verzorgde dag in het Archeon voor zes personen. Ook kunnen inzenders het boek `Limesweg’ over de rijke Romeinse geschiedenis van Nederland en een landkaart van de Limes in Zuid-Holland winnen. De eerste 25 deelnemers ontvangen de gids `Op zoek naar de Limes’ en een speciale USB-stick van het provinciale themajaar. De foto’s kunnen tot 15 november ingestuurd worden. Op www.levedelimes.nl staat meer informatie.

Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×