Orgelconcert met Joseph Ripka

De jonge Amerikaanse organist Joseph Ripka, is aanstaande zaterdag te horen in de Hooglandse Kerk. Ripka, die vorig jaar de eerste prijs van het Internationale Orgelconcours in Dublin won, maakt nu een concerttournee langs enkele toplocaties in de UK, Ierland en Nederland, waaronder London’s St. Paul Cathedral en Westminster Cathedral, Kings College Cambridge, St. Patrick’s Cathedral in Dublin, de Oude Kerk in Amsterdam en de Grote of St.Bavokerk in Haarlem. In de Sleutelstad sluit hij dit tournee zaterdag af, met stukken van onder andere Sweelinck, Froberger, Trabaci en Pasquini. Het concert begint om 13.30 uur. De toegang is wederom gratis.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×