Vrij baan voor autodate in Leiden

Leiden breidt het aantal autodateparkeerplaatsen flink uit. Sinds 2001 beschikt Greenwheels over achttien van deze plekken in Leiden. Het college heeft ingestemd met het verzoek van Greenweels om dertien extra autodate plekken in Leiden te creëren. Met deze extra plekken komt het totale aantal autodateparkeerplaatsen van Greenwheels op 31. Met de uitbreiding wil Leiden de leefbaarheid en de bereikbaarheid vergroten doordat het autogebruik daarmee wordt teruggedrongen.

De nieuwe plekken komen in de De Laat de Kanterstraat (zijde Burggravenlaan 95 t/m 105), Doezastraat (hoek Rapenburg – Doezastraat), Kaiserstraat (ter hoogte van nummer 9), Kraaierstraat (ter hoogte van nummer 18a), Middelstegracht (aan de overzijde van nummer 57), Nieuwe Rijn (ter hoogte van nummer 100), Oude Vest (tegenover nummer 55), Passiebloem (zijde Akkerhoornbloem nummer 1), Segaarstraat (hoek Segaarstraat – Boshuizerlaan), Therese Schweartzestraat (hoek Therese Schweartzestraat – Charley Tooropweg), Van Swietenstraat (hoek Van Swietenstraat – Boehaavelaan), Vondellaan (hoek Vondellaan – Van Baerlestraat) en de Vreewijkstraat (overzijde nummer 14).

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×