Barbecue op de Hooglandsekerkgracht, foto: Emile van Aelst.

El Cid week feestelijk afgesloten

Afgelopen vrijdag zat het weer op en werd de El Cid week feestelijk afgesloten. Aan het begin van de middag konden de nieuwkomers van een Leidse Brunch genieten in de Hortus Botanicus en kennismaken met typische Leidse tradities. Daarna kon er een keuze gemaakt worden uit een ontspannend middagje strand, een filmpje pikken in Trianon, of een tochtje maken langs de Leidse grachten. De dag werd afgesloten met een barbecue op de Hooglandsekerkgracht en met een aantal verrassende acts. Zo trad onder andere de winnaar van de Gouden Pet 2009, ‘Blaas of Glory’ op en gingen zo’n 2000 aankomende studenten nog een keertje helemaal los.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×