Getuigen gezocht mishandeling hardloper

Een 16-jarige jongen uit Oegstgeest maakte afgelopen dinsdag rond 19.00 uur, zijn hardlooprondje om de Klinkenbergseplas. Toen hij de voetgangersbrug had gepasseerd en richting Oegstgeest afsloeg, passeerde hij een groepje van circa zeven jongens. Het groepje zat op de bankjes langs het voetpad, waar ook drie scooters geparkeerd stonden. De jongen rende er langs, maar werd gevolgd en kreeg plotseling een klap tegen zijn hoofd, gevolgd door nog meer klappen. De dader was een lange, blanke man met een kaal hoofd. De jongen rende weg en waarschuwde thuis de politie. Getuigen van het incident worden gevraagd contact op te nemen met de politie via 0900-8844.

Leiden Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×