Nieuwe rolstoelbus voor Leythenrode

Verpleeghuis Leythenrode krijgt een nieuwe rolstoelbus. Omdat veel bewoners afhankelijk van een rolstoel zijn, startte er in november een sponsoractie, om zo geld bij elkaar te krijgen voor een nieuwe bus. Deze actie slaagde en komende donderdag wordt de bus ingewijd. Om 11.00 uur zullen bewoners, donateurs, medewerkers en vrijwillige chauffeurs op de nieuwe aanwinst toosten. Bovendien draagt burgemeester Zonnevylle, die voorzitter van de Stichting Recreatiefonds Leythenrode is, de sleutel van de bus over aan de vrijwillige chauffeur met de langste staat van dienst. Het Recreatiefonds organiseert sociale en ontspannen activiteiten die niet vanuit de zorg of een ander budget gefinancierd kunnen worden.

Leiden Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×