Frank Carillo foto: PR.

'Back in Business', wereldgitarist Carillo opent nieuw muziekseizoen in Q-BUS

Hans van Polanen is weer ‘Back in Business’ en presenteert voor de tweede maal de wereldgitarist Frank Carillo en zijn band ‘The Bandoleros’ in de Leidse Q-BUS. Carillo trad eerder op in 2006 tijdens de Leidse jazzweek. Deze swingende Amerikaanse ‘roots/americana/bluesrockband’ zal het nieuwe muziekseizoen bij de Q-BUS op spetterende wijze openen met een geweldige show. Carillo werkte samen met grote namen zoals: Golden Earring en Anouk, maar ook met The Bee Gees, Tom Petty, Bad Company, Peter Frampton, J. Geils Band en Carly Simon en won vorig jaar de titel: ‘Blues Rock Artist of the Year’. Zijn albums ‘Bad out there’ en ‘Someday’ leverden in de Benelux juichende recensies op. Deze zomer zal het derde album verschijnen.

Het concert vindt plaats op dinsdag 1 september, aanvang 21.00 uur, deuren open vanaf 20.30 uur. Voorverkoop kaarten: Plato, Velvet en Hunky Dory. Telefonisch reserveren: 071-5416852.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×