Een partytent opzetten gaat toch wat sneller dan je eigen huis bouwen, foto: Hilde Goossens

Bewoners Nieuw Leyden vieren eerste verjaardag buurt

“Ondanks het bouwzand, de bouwstress, de bouwherrie en bouwhekken, is het geweldig én gezellig wonen in de nieuwste wijk van Leiden”, vinden de bewoners van Nieuw Leyden, die hun eerste buurtfeest vierden. Het feest ter ere van het eenjarig bestaan werd opgeluisterd met een drukbezochte buurtbarbecue. Eerst werd er even bij iedereen binnen gekeken, een soort openhuizen-route bij de buren. Zo’n 140 volwassenen en een groot aantal kinderen genoten van het eten en de muziek. De kinderen konden spelen in de speeltuin van kinderdagverblijf Pollewop, onder begeleiding van twee door B4Kids gesponsorde medewerkers. Na afloop werd er volop geswingd op de muziek van de buurt dj’s.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×