Yoga & meditatie voor een vreedzame en kleurrijke wereld

In het kader van ‘Global Mala Project 2009’ verzorgt Studio de Oude Smederij op 20 september een hele dag en avond vol workshops en meditaties voor wereldvrede. Over de hele wereld wordt er meegedaan met ‘Gobal Mala’, waarbij duizenden mensen als het ware een meditatieketting (Mala) rond de wereld vormen. Alle docenten van Studio de Oude Smederij werken mee op vrijwillige basis; aan de deelnemers wordt na de les gevraagd een donatie te doen voor het goede doel: ‘The Hope For The Children Foundation’. Deze organisatie helpt kansarme kinderen, onder andere in India.

De activiteiten starten om 8.30 en duren tot 22.00 uur. Aanmelden en meer info over het volledige programma: www.studos.nl .

Studio de Oude Smederij, Haven 54, Leiden.

Cultuur Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×