Minister Van der Hoeven slaat eerste paal Accelerator

Minister van economische zaken Maria van der Hoeven, heeft afgelopen woensdag de eerste paal voor de Accelerator geslagen. De Accelerator is het nieuwe gebouw van het BioPartner Center Leiden. In dit pand met een werkvloer van 5.600m2 komen ongeveer 250 hightech flexibele werkplekken voor doorstartende life science bedrijven. In haar toespraak benadrukte de minister het belang van het BioPartner Center en de unieke positie van Leiden als biotech-stad: “Het is niet zomaar een project, maar een waarin bouw, investeringen, innovatie, creativiteit, kennis en ondernemerschap samenkomen.”

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×