Week van de Vooruitgang

Van 12 tot en met 20 september is het de Week van de Vooruitgang. De Milieudienst West-Holland organiseert dan activiteiten rond duurzame mobiliteit. Zo kunnen automobilisten in een rijstijlsimulator laten testen hoe zuinig zij rijden. Ook is het mogelijk de bandenspanning te laten meten. De rijstijlsimulator staat op zondag 13 september op het Stadhuisplein. Meer informatie over zuinig rijden is te vinden op www.hetnieuwerijden.nl

De Milieudiensten Midden-Holland en West-Holland zetten de komende tijd ook in op de campagne “het nieuwe rijden voor chauffeurs”. Zo’n 1.100 chauffeurs van gemeenten en bedrijven en 160 burgers volgen de komende tijd de gesubsidieerde training “Het Nieuwe Rijden”. Op www.mdwh.nl is meer informatie te vinden.

Leiden Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×