11e Leids CKV-Festival Kunstshot brengt boeiend programma

Cultuurmakelaar Erica Haffmans zal op vrijdag 18 september de aftrap geven van het 11e Leids CKV-Festival Kunstshot. De feestelijke gebeurtenis vindt plaats in de gloednieuwe Aalmarktzaal van het Leidse Stedelijk Concertgebouw. Honderden scholieren zullen tijdens dit festival op de fiets de Sleutelstad verkennen op cultureel vlak en kennismaken met het enorme Leidse aanbod kunst en cultuur. Er zal van alles te zien en te beleven zijn, van muziek tot kunst, van Romeins eten tot trommels uit Japan, van ware poëzie tot sms-gedichten. Het programma is het resultaat van een bijzondere samenwerking tussen De X, cultureel Centrum en het Stedelijk Concertgebouw. Meer info en volledig programma: www.kunstshot.nl

Advertentie

Cultuur Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×