Hospice Issoria zoekt versterking

Hospice Issoria is opzoek naar vrijwilligers, die het team kunnen versterken. In het Hospice aan Plantage 4 vinden mensen die in hun laatste levensfase zijn, een veilige huiselijke omgeving. Ze worden begeleid en ondersteund door medewerkers en vrijwilligers die zo goed mogelijk op hun behoeften proberen in te spelen. Issoria is opzoek naar vrijwilligers die voor tenminste één dienst van vier uur per week aanwezig willen zijn, om onder andere huishoudelijk werk te verrichten. Het werk is vrijwillig, maar zeker niet vrijblijvend.

Belangstellenden kunnen mailen naar info@issoria.nl . Op 19 september is Issoria te vinden op de vrijwilligersmarkt.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×