Echt stemmen op 'Welke Leidse boom heeft de X-factor?'

Verschillende lezers van Sleutelstad.nl hebben hun stem op hun favoriete Leidse boom al in een reactie op het eerdere artikel ‘Welke Leidse boom heeft de X-factor?’ uitgebracht. Vanaf 13 september is het echter ook mogelijk om daadwerkelijk te stemmen via de website www.boomverkiezing.nl De verkiezing is een initiatief van de landelijke, ‘non-profit’ organisatie de Bomenstichting, die zich inzet voor het behoud van bomen in de stad en op het platteland. De bomenverkiezingen worden de komende twee jaar in vijftien Nederlandse gemeenten gehouden. Bij de ‘X-factor’gaat het om bomen, die iets speciaals hebben, zoals een aparte vorm of een bijzondere geschiedenis. Op de aanstaande autoloze zondag, 13 september, zal wethouder John Steegh aangeven wat zijn favoriete Leidse boom is en om welke reden. Hiermee wordt de bomenverkiezing officieel geopend.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×