GroenLinks wil biologische markt op zaterdag

Volgens GroenLinks blijft de vraag naar biologische producten toenemen en, hoewel de biologische kramen het op woensdag erg goed doen, zijn die op de zaterdagmarkt afwezig. Hans van Egdom: “Op de markt is uw gulden een daalder waard. Maar veel mensen zijn tegenwoordig bereid iets meer te betalen voor verantwoorde producten. Op de Leidse markt moet die keuze mogelijk zijn. Waarom zou onze markt niet hebben wat bij Albert Heijn allang te krijgen is?” De vraag is overduidelijk aanwezig, volgens Van Egdom, zowel bij de marktkooplieden als bij het publiek. De biologische markt zou gecombineerd kunnen worden met marktkramen die streekproducten verkopen.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×