Centrum zondag autovrij

Het centrum van Leiden is overmorgen vanwege de autovrije zondag, even autovrij. Tussen 12.00 en 17.00 uur is gemotoriseerd verkeer niet welkom op de Hooigracht, Oude Vest, Turfmarkt, Prinsessekade, het Rapenburg, de Steenschuur, Pelikaanstraat, het Gangetje, de Nieuwe Rijn, en het gebied daarbinnen. Het autovrije gebied biedt plaats aan allerlei activiteiten die in het teken staan van natuur en bewegen. Zo zijn er stadsnatuurwandelingen, een boomverkiezing, een informatiemarkt van de gemeente, een rijsimulator, sportdemonstraties en een dikkebandenrace voor de jeugd.

Bovendien is het openbaar vervoer in Leiden, Leiderdorp, voorschoten en Oegstgeest tijdens de autoloze zondag gratis.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×