Eerste lustrum Ontzettend Leiden groots feest

Ontzettend Leiden viert haar 5-jarig jubileum met een groots opgezet programma. Diverse talentvolle musici uit Leiden en omgeving én twee bands van buitenaf, zullen een spetterend optreden verzorgen op de vaste festivallocatie in het Leidse LVC. Tijdens het festival, dat plaatsvindt op 25 en 26 september, wordt ook de cd gepresenteerd, die gratis verkrijgbaar is, zolang de voorraad strekt. Zo’n 30 verschillende acts treden op, waaronder: Bettie Serveert, The Dead Rudolfs, Brown Feather Sparrow, The Heights, Karma’s Kitchen (laatste optreden ooit), Rene SG en Renske Taminiau. De jubileumeditie wordt afgesloten door een ‘Special Guest’.

Ontzettend Leiden krijgt met ‘Leiden gaat vreemd’ een nieuw element. In dit superband-project spelen muzikanten van verschillende Leidse bands samen, namelijk Mart van Hamerseld (Joyfalds), Ron Verton (Junior Eats Alone) en Maarten Stuifbergen (Glossy Jesus). Zij zijn uitgenodigd om zes weken lang de oefenruimte in te gaan om vervolgens het resultaat op 26 september te presenteren.

Om de Leidse muziekscene te steunen in hun activiteiten breidt Ontzettend Leiden dit jaar uit met een seminar voor muzikanten en mensen die werkzaam zijn in de muziekindustrie of in de culturele sector. Het eerste Ontzettend Leiden Seminar vindt plaats op zaterdag 26 september vanaf 14:00 uur in het Scheltema Complex.

Kaarten zijn te koop via de website van het LVC en bij Plato en Velvet Music in Leiden. Meer info: www.ontzettendleiden.nl

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×