Van alles te doen op Vrijwilligersmarkt

Op de Vrijwilligersmarkt die morgen plaatsvindt, is van alles te doen. Op de Beestenmarkt staan allerlei kramen van organisaties die dringend op zoek zijn naar extra helpende handen. Verder laat Outdoor4disabled zien hoe ouderen en mensen met een beperking met behulp van een Amerikaanse schoolbus en rupsvoertuig kunnen genieten van vrijheid en natuur. Ook zijn er demonstraties van de Reddingsbrigade en verzorgen Werkmans Wilskracht en Schlüsselstädter Musikanten optredens. Er loopt een verhalenverteller rond en kinderen kunnen geschminkt worden. De vrijwilligersmarkt duurt van 12.00 tot 16.00 uur. Wethouder Gerda van den Berg verzorgt de opening.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×