Nederlands Studenten Kamerkoor komt naar Leiden

Pas afgestudeerde amateurzangers met talent, kunnen volgende maand auditie doen bij het Nederlands Studenten Kamerkoor (NSK). Het NSK is een projectkoor, dat ieder jaar opnieuw wordt samengesteld. Het bestaat uit ongeveer 36 net afgestudeerde studenten uit het hele land. Het koor begint in januari met repeteren en verzorgt in het voorjaar acht concerten in onder meer het Concertgebouw van Amsterdam. Het programma dat het koor ten gehore brengt, bestaat uit moderne en klassieke stukken.

 

Leidse belangstellenden kunnen op donderdag 15 oktober auditie doen. Aanmelden kan via www.nskk.nl . Na de aanmelding volgt meer informatie over de locatie.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×