Voorlichtingsmiddag stomapatiënten

Stomapatiënten zijn op vrijdag 30 oktober welkom bij een gratis voorlichtingsmiddag in het Diaconessenhuis. Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door De afdeling Zuid-Holland van de Nederlandse Stomavereniging en de stomaverpleegkundigen van het Diac. Er wordt door sprekers ingegaan op alledaagse zaken die voor stomapatiënten knelpunten kunnen opleveren. Ook is er een informatiemarkt, waar verschillende bedrijven zich presenteren. De bijeenkomst vindt plaats in de Kapel van het ziekenhuis en duurt van 13.30 tot 17.00 uur. Opgeven kan tot 10 oktober bij de Nederlandse Stomavereniging, telefoonnummer 010-4750313. Ook mensen die geen patiënt van het Diaconessenhuis zijn, hebben gratis toegang.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×