GroenLinks op de markt met tegenbegroting

Afgelopen zaterdag stond GroenLinks op de markt. Vlakbij de Hartebrugkerk vroeg de partij aandacht voor een alternatief op de begroting van het kabinet. De partij heeft een tegenbegroting opgesteld, die moet aantonen dat het mogelijk is Nederland groener en socialer kan worden zonder dat de tekorten nog verder oplopen. Daarbij kiest GroenLinks voor meer werk en een impuls in een groene economie. Dat kan volgens de partij bereikt worden door meer te investeren in openbaar vervoer en duurzame energie, laagbetaald werk goedkoper en lonender te maken en door de AOW-leeftijd socialer en flexibeler te maken. Om er voor te zorgen dat de tekorten ondanks deze investeringen niet stijgen, wil de partij dat de mensen met de sterkste schouders een zwaardere last dragen.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×