Nicaraguaanse muurschilderingen op Dukdalf en Dolfijn

Dit jaar worden de basisscholen Dukdalf en Dolfijn opgesierd met Nicaraguaanse muurschilderingen. De komende twee weken gaat een Nicaraguaanse muurschilderes aan de slag met de leerlingen van de groepen 6, 7 en 8. In het kader van de stedenband Leiden – Juigalpa, voorzien ze panelen van een `mural’ (muurschildering). Deze panelen worden vervolgens aan de schoolgebouwen bevestigd. Een mural wordt in Nicaragua vaak gebruikt om een boodschap over te brengen aan de bevolking. Het thema van de Leidse exemplaren heeft te maken met de millenniumdoelstellingen. De schilderingen van de Dolfijn worden op vrijdag 9 oktober onthuld. Die van de Dukdalf een week later.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×