Omgaan met borderlinepatiënten

Speciaal voor familieleden en vrienden van borderlinepatiënten, organiseert Preventie GGZ Leiden twee voorlichtingsavonden en een cursus. Op donderdagavond 8 oktober vertelt een psycholoog meer over de borderline-persoonlijkheidsstoornis en de manier waarop men daar mee om kan gaan. Op donderdag 12 november staat de informatieavond in het teken van borderline in combinatie met crisis.

Beide bijeenkomsten zijn gratis en duren van 19.30 tot 21.30 uur. Ze vinden plaats in het Zalencentrum van GGZ Leiden aan Endegeesterstraatweg 5 in Oegstgeest. Voor wie de informatieavonden niet genoeg vindt, wordt er ook een tiendelige cursus georganiseerd, over het omgaan met mensen met borderline. Deze cursus begint in november. Meer informatie daarover is verkrijgbaar via preventie@ggzleiden.nl.

Leiden Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×