VVD draagt fractievoorzitter voor als lijsttrekker

De VVD Leiden heeft fractievoorzitter Paul Laudy voorgedragen als lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2010. De 30-jarige Laudy is sinds 2002 gemeenteraadslid. Laudy zelf is verheugd over de voordracht: “Ik ben blij met deze eervolle plek en het vertrouwen van de partij in mij. Ik hoop dat onze leden mijn voordracht zullen steunen.” Over de verkiezingen in maart zegt hij: “De VVD staat er in Leiden goed voor. Wij hebben laten zien dat een duidelijke en liberale koers met de speerpunten Bereikbaarheid en Binnenstad werkt en ook dat de VVD onmisbaar is voor een goed functionerend stadsbestuur.”

Laudy denkt dat zijn partij een goede kans maakt om de grootste partij in Leiden te worden.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×