Oude Rijnzone bij TV West

In de eerste aflevering van de tv-serie Wat nou Zuid-Holland?! Staat de Oude Rijnzone centraal. Het programma wordt vanavond uitgezonden om 17:39 uur, 19:40 uur, 20:40 uur, 21:40 uur en 23:37 uur. In deze aflevering spreken de presentatoren Bas Muijs en Marjolein Meijers met Bastiaan de Roo van de Kamer van Koophandel Rijnland en met Peter Beulink van de stichting ‘Maak het Groene Hart niet hard’. Centraal staat de vraag hoe de betrokken partijen aan de ene kant moeten zorgen voor voldoende bedrijvigheid en economische vitaliteit en aan de andere kant voor genoeg groen, natuur en recreatiemogelijkheden. De serie bestaat uit 13 delen, die gaan over diverse projecten, natuurgebieden en economische centra in de provincie.

Leiden Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×