Regenboogzondag in Merenwijk

De oecumenische geloofsgemeenschap de Regenboog in de Merenwijk, organiseert aanstaande zondag de Regenboogzondag. Deze dag vervangt de Startzondag in september, waarmee het kerkelijk jaar geopend wordt. Thema dit jaar is hedendaags levensgevoel en spiritualiteit. Nadat dat thema tijdens de kerkdienst is overdacht, gaan de aanwezigen na de koffie in groepjes op een spirituele ontdekkingstocht in en om de kerk. De kinderen kunnen hun spiritualiteit ondertussen op een creatieve manier tot uitdrukking brengen. Na de ontdekkingstocht is er een gratis lunch.

De kerkdienst begint om 10.00 uur. Voor de kleinste kinderen is er crèche. Oudere kinderen kunnen naar de kindernevendienst. Het hele programma is afgelopen rond 14.00 uur.

De Regenboog is te vinden aan Watermolen 1.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×