Vrouw bekogeld met baksteen

Een 27-jarige Leidse vrouw fietste vanmorgen, rond 12.30 uur, over het viaduct van het Schuttersveld in de richting van de Willem de Zwijgerlaan. Twee jongens, die op het fietspad onder het viaduct stonden gooiden een baksteen richting de vrouw. Gelukkig miste het projectiel en kwam tegen het beschermingsscherm van het viaduct aan en belandde op het fietspad, waar de vrouw fietste. De Leidse sprak de jongens aan op hun gedrag, maar de twee namen snel de benen. De politie vraagt getuigen van dit incident, of mensen die het tweetal denken te herkennen, contact op te nemen via 0900-8844. Het gaat om twee jongens tussen de tien en twaalf jaar oud, waarvan een blank met blond haar, een blauw t-shirt met een witte opdruk aan de zijkant, spijkerbroek en gympen; de andere jongen heeft een getinte huidskleur, zwart stekelhaar en droeg een donker jack, grijze joggingbroek en witte gympen.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×