Het Leidse trio Dempsey, foto: archief Sleutelstad.

Zaterdag weer 'Open Podium Leiden-Noord'

De jonge pianist Tama McGlinn bijt aanstaande zaterdag de spits af van het ‘Open Podium Leiden-Noord’, met een aantal van zijn eigen composities. De 20 dames van het Tamtamkoor zingen over de verschillende culturen, waarvan zij afkomstig zijn. Daarna brengt het duo Maarten en Fer, twee leden van het trio Dempsey, een aantal nummers van de legendarische linkse popgroep ‘De Grote Bluf’. De avond wordt weer swingend afgesloten, deze keer door de Kaapverdiaanse band ‘The Tropics’.

Zaterdag 10 oktober, aanvang 20.00 uur; de toegang is gratis.

Buurtcentrum de Kooi, Driftstraat 49, Leiden.

Wie ook een keer wil optreden op het Open Podium kan contact opnemen met Maarten Witkam, tel. 071-5222798 of 5219637

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×