Wethouder De Haan naar Buffalo City

Het college heeft besloten dat wethouder Jan-Jaap de Haan zal afreizen naar Buffalo City. De reis naar de Zuid-Afrikaanse zusterstad van Leiden duurt van 23 tot 28 november en staat in het teken van de projecten ter versterking van de rol van Buffalo City op het gebied van HIV/AIDS, watermanagement en afvalmanagement. De wethouder neemt een delegatie mee, bestaande uit vertegenwoordigers van de gemeente en het Hoogheemraadschap. Op het programma staan de jaarlijkse bestuurlijke vergadering, de opening van een buurthuis van Keys for Kids, dat activiteiten en ondersteuning biedt aan kinderen die hun ouders aan AIDS hebben verloren, en de opening van een toiletvoorziening in de sloppenwijk Duncan Village.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×