Het SteamTeam, foto website: www.jeroendoomernik.nl

SteamTeam brengt 'spierballenjazz' van de bovenste plank

Op donderdag 15 oktober speelt de formatie SteamTeam in de Tuinzaal van de Leidse Burcht. Het SteamTeam, dat bestaat uit Jeroen Doomernik – flugelhorn, Peter Ennen – tenorsax / sopraansax, Ludo Doomernik – piano, Rudy Hendriks – contrabas en Pieter Bast – drums, wordt onder andere omschreven als “het neusje van de Zuid-Nederlandse jazz-zalm!” door Jazzism en als “spierballenjazz, van de bovenste plank!” door het Brabants Dagblad. Het door de wol geverfde vijftal maakt eerlijke, expressieve, energierijke en explosieve muziek. Hun onlangs verschenen cd ‘Global Heating’ is opnieuw het bewijs van hun bezielde jazz met een stevige drive, voelbaar speelplezier en spectaculaire solo’s.

Het concert vindt plaats op donderdag 15 oktober, aanvang: 21.30 uur.

Meer info: www.deburchtleiden.nl en www.leidsjazztrio.nl

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×